Welkom bij EuroTec

Het krijgen van een stoma is een ingrijpende gebeurtenis.

U heeft “iets” wat niet iedereen heeft en er ontstaan vaak praktische vragen. Zo kunt u van ons persoonlijk advies verwachten en bieden wij oplossingen op maat voor de verzorging van uw stoma.

Samen zorgen wij ervoor dat u zo veel mogelijk een actief leven kunt ervaren, waarbij het hebben van een stoma geen belemmering hoeft te zijn. Er zijn veel mogelijkheden in opvang- en ander stomamateriaal waardoor ook u dit vertrouwen kunt ervaren.

Nieuws

Nieuwe verpakkingen

Vanaf 1 maart krijgen de platen en zakjes uit het hele EuroTec assortiment een nieuwe naam, een nieuwe bestelcode en een nieuwe verpakking.

Feest: EuroTec bestaat 25 jaar!

EuroTec is een echt Nederlands bedrijf van stomahulpmiddelen. Opgericht in 1996 en bestaat dit jaar dus alweer 25 jaar!

Stomazakboekje

Het stomazakboekje van EuroTec biedt een brede keuze aan oplossingen om optimale zorg aan uw stoma te geven. In het stomazakboekje zijn alle producten overzichtelijk weergegeven per indicatie en aan de hand van veel voorkomende problemen. Ideaal naslagwerk voor stomadragers en professionals. U kunt het boekje gratis aanvragen of gebruik de digitale versie.

EuroTec Magazine

Het EuroTec Magazine geeft u interessante informatie over stomazorg, EuroTec en ervaringsverhalen. Het magazine komt twee keer per jaar uit. 

Serviceteam

We streven ernaar om alle voorkomende vragen met betrekking tot stomaverzorging en stomaproblemen snel en efficiënt te beantwoorden.

Indien nodig kunnen wij ook assisteren bij de behandeling van moeilijk oplosbare problemen! Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen indien u een proefpakket wilt ontvangen!

U kunt bellen met ons serviceteam. U krijgt dan een van onze deskundige medewerkers aan de lijn. Telefoon: 03-666 65 83

Wilt u liever dat uw vragen per mail beantwoord worden dan kan dat natuurlijk ook. Stuur uw vraag naar: serviceteam@eurotec.nl